ESMASPÄEV

Kodujuustuvõileib

2 viilu Saibi, 3 sl kodujuustu (4–5%), 1 muna, 20 g avokaadot, meresoola, tilli, pipart, küüs­laugupipart.

Suru keedetud muna ja avokaado kahvliga katki. Lisa kodujuust ning maitsesta soola, tilli ja küüslaugupipraga. Rösti Saib ja määri sellele kodujuustu-munasegu.

Kikerhernekarri praetud lillkapsaga

145 g kikerherneid (konserveeritud, nõrutatud), 3 sl kreemjat kookospiima (20–22%), 4 g oliiviõli, 2 peotäit lillkapsast, 5 kirsstomatit, 1 küüslauguküüs, 3 g rohelise karri pastat, meresoola, karrit.

Prae tükeldatud lillkapsas ja küüslauk oliiviõlis läbi, maitsesta soolaga. Pane kikerherned, poolitatud kirsstomatid, kookospiim ja rohelise karri pasta potti ning keeda segu paksemaks.

Lisa maitse järgi karripulbrit ja meresoola. Kui tunned, et rohelise karri pasta andis juba piisavalt karrimaitset, võid karripulbri lisamata jätta. Serveeri kikerhernekarrit lillkapsaseguga.

Edasi lugemiseks telli ajakiri Naisteleht