Meloni-suitsukanasalat

Midagi värsket, midagi toitvat, midagi kerget – midagi, mis sobib kevadsuvisesse aega eriti hästi. See salat valmib kiirelt ega nõua enne komponentide kuumtöötlemist.

suur peotäis rukolalehti

suur peotäis salatilehtede segu

600 g meloni viljaliha

300 g suitsutatud ­broilerikintsuliha

75 g sinihallitusjuustu

4 tl seemneid

4 sl Kreeka jogurtit

heledat sojakastet

seesamiseemneõli

Laota puhastatud salatilehed taldrikutele. Tükelda melon, suitsukana ja sinihallitusjuust ning aseta salatilehtedele. Raputa peale seemned. Lisa salatile Kreeka jogurt ja piserda üle sojakastme ning seesamiseemneõliga. Serveeri!

Retsept: Ragne Värk

Foto: Ragne Värk

Edasi lugemiseks telli ajakiri Naisteleht